vrijdag 24 November 

Image

vrijdag 24 November 

FNV SENIOREN ROTTERDAM-RIJNMOND Digitale inloopmiddag

FNV Senioren Rotterdam-Rijnmond wil u uitnodigen voor de inloopmiddag om u te helpen bij problemen met digitale apparatuur.
Locatie: FNV Vakbondsgebouw, Pegasusweg 200, 3067 KX Rotterdam-Alexander
Datum: vrijdag 24 November a.s.
Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur

Vrijdag 24 november hebben we weer een inloopmiddag in ons vakbondsgebouw om mensen te helpen die problemen hebben met hun digitale apparaten (smartphone, tablet en laptop). 

Ook de bibliotheek met I.D.O. zal weer aanwezig zijn (Informatiepunt Digitale Overheid). Deze service is niet alleen voor de senioren, zelfs niet alleen voor FNV leden maar voor iedereen die problemen op digitaal terrein met de overheid. Ik heb begrepen van de medewerker van de bibliotheek dat deze service blijft maar nog verder wordt uitgerold over steeds meer steunpunten en dat t.z.t. bekeken wordt welke steunpunten blijven als de vraag naar deze service onvoldoende is. Afhankelijk ook van het aantal medewerkers van de bibliotheek dat beschikbaar is. Ons belang dus om hieraan blijvend aandacht te besteden.

Dit zal de laatste inloopmiddag zijn in 2023, de eerstvolgende inloopmiddag staat gepland op vrijdag 12 januari.
Image

Seniorengroepen

Image
FNV Senioren is ook actief bij jou in de buurt. Seniorengroepen uit het hele land organiseren diverse activiteiten, zoals themabijeenkomsten en workshops over actuele onderwerpen als pensioenen, erfrecht, veiligheid in en rond het huis, hoe vraag je ondersteuning aan bij de gemeente als het thuis niet meer zo soepel loopt?
FNV Senioren is er voor jou. Samen met jou komen we op voor jouw inkomen. Voor betaalbare zorg. Voor een goed pensioen en een goed huis. En dat laten wij overal weten; in politiek Den Haag en in je gemeente. Samen met jou. Doe je ook mee?
Image